Werkwijze

Wicor Horeca Supplies biedt, naast een breed assortiment van kwaliteitsproducten, een gastvrije en persoonlijke service.

Door de juiste samenwerking tussen de opdrachtgever en Wicor Horeca Supplies komt er een zorgvuldige en gebalanceerde selectie van gewenst(e) product(en) tot stand. Ons doel is om de selectie naadloos aan te laten sluiten bij uw eisen en wensen.

We beschikken over een zorgvuldige selectie van leveranciers en A-merken die uitsluitend produceren voor gastronomie, hotellerie en de institutionele markt. De A-merken hebben stabiele collecties, waardoor de producten jarenlang leverbaar zijn. Naast deze selectie biedt Wicor Horeca Supplies een diversiteit aan trendy en innovatieve producten, die speciaal gezocht en geproduceerd worden naar de behoefte van de markt. Deze producten maken het verschil in presentatie, rendement en efficiëntie.

q supplies-werkwijze-bar-porselein-horeca-servies-bestek-glaswerk 750 x 120 px

Concreet:
Het selectieproces start altijd met een geheel vrijblijvend oriëntatie gesprek bij u op locatie of in de showroom van Wicor Horeca Supplies. Wij horen graag over uw plannen, wensen en eisen. Wij streven er naar om een volledig en duidelijk beeld te krijgen van de situatie en het gewenste resultaat. Alle ontelbare details leiden tenslotte tot onvergetelijke indrukken en smakelijke momenten van de gast.

Als we alles in kaart hebben gebracht, bieden we u een productadvies en –selectie met een passend aanbod van de geselecteerde collectie. Daarna kunnen de producten op de gewenste datum, tijd en locatie bij u bezorgd worden.

Wilt u ervaren wat Wicor Horeca Supplies u kan bieden? Neem dan contact met ons op!